Lördag och söndag 5-6 september gör den svenska junioreliten upp på Lindö Äng då det är dags för Junior SM klubblag att spelas på GolfStar Lindö.

Vårt fantastiska banteam har lagt ner mycket arbetet på banan de senaste veckorna för att finslipa detaljerna och konditionen och banan är nu redo för helgens gäster.

Juniorlag SM är en tävling som startar med ett stort antal regionala kval runt om i Sverige. De 9 bästa juniorerna från respektive klubb klubben bildar ett lag och spelar matchspel. Efter åtskilliga kval är det nu dags för Sverigefinalen hos oss på GolfStar Lindö.

– Lindö Äng uppfattas ofta som en enkel bana och underskattas allt för ofta av duktigare spelare, det ska bli väldigt roligt att se vad spelarna tycker om banan. Vi är otroligt taggade på helgen som kommer och ser framemot att få se våra kommande proffsspelare att spela Lindö Äng. Banan kommer vara fortsatt uppsatt som en utmanande tourbana veckan efter där vi behåller samma banuppsättning så att gemene man också får testa att spela på samma villkor som junioreliten, säger Dennis Heith, platsansvarig och pro på GolfStar Lindö.

Lycka till och må bästa lag vinna!