Nu börjar det dra ihop sig till ”smygöppning” av Lindö Park. Närmare bestämt fredagen den 26 juni är det dags. Då öppnar vi äntligen Lindö Park åter igen för spel.

Jobbet med att färdigställa tidigare hål 10-18 går nu in i sitt slutskede. De nya greenerna och bunkarna ser helt fantastiska ut. Likaså de nya broarna ute på hål 8 (tidigare hål 17) och på hål 9 (tidigare hål 18).

Nya trappor har också byggts till ett par tees, nya gångvägar är anlagda samt ny tee på hål 7 (tidigare hål 16). Fairways och tees blir bättre och bättre för varje dag som går. Nya teetavlor och teekulor kommer också att finnas i samband med öppningen.

Det som dock tar lite längre tid än vi räknat med är att få igång gräsetableringen runt de dammar och kanaler som tidigare dikats ur. Dessa områden kommer att markeras med MUA till en början. Dessutom kommer dammarna att rensas upp under sommaren. Allt för att höja finishen.

Du som varit ute på Lindö i förra veckan har säkert redan sett att vi öppnat upp det nya övningsområdet runt 9:ans gamla green. Där kan du träna både bunkerslag och chippning.

Officiell öppning av Lindö Park kommer att ske senare i höst och exakt datum för detta ber vi att få återkomma med senare i sommar. Håll ut!

Bokning av starttider på Lindö Park kan göras från och med onsdag den 17 juni kl. 09.00.

Varmt välkomna!