GolfStars kundlöfte är att erbjuda ”Mest golf för pengarna”. Våra premium-medlemskap innehåller därför långt fler starttider och mer spelvariation på fler banor än någon annan svensk golfklubb kommer i närheten av. Våra golfbanor finns runt hela Stockholm, vilket passar nästan alla men inte riktigt alla – GolfStar har därför beslutat att nu lansera en lokal medlemsform: ”PLAY ONE”.

GolfStar arbetar ständigt med att förbättra medlemsformerna så att du utan extra kostnader, ska kunna spela obegränsat på fler och varierande golfbanor till ett rimligt pris. I våra premium-medlemskap: PLAY LARGE, MEDIUM och SMALL ingår t.o.m. fritt spel på tre fina banor i Spanien.

Våra fullspäckade och prisvärda medlemsformer är väldigt uppskattade men vissa medlemmar och klubbar har uttryckt önskemål om att GolfStar också ska erbjuda en lokal medlemsform vilket medger spel på EN specifik golfanläggning som passar just Ditt spelbeteende, ålder, pris och var du bor.

GolfStar lyssnar på Dig som medlem
– Vi är alltid lyhörda för marknadens behov för att kunna erbjuda ”Golf på golfarnas villkor”. Ironiskt nog innebär det att vi nu ”utvecklat” ett klassisk lokalt medlemskap som de flesta klubbar redan idag har – GolfStar PLAY ONE. Med den här nya medlemsformen så kan du spela obegränsat hur mycket du vill på just Din favoritanläggning berättar Stefan Brikell, Product Manager på GolfStar Sverige.

Ny ålderskategori ”+75” lanseras
I samband med lanseringen av PLAY ONE lanserar GolfStar också en ny ålderskategori, ”+75”. Den nya ålderskategorin finns enbart för PLAY ONE och erbjuds Dig som är minst 75 år till ett extra förmånligt pris.

Priset på GolfStar PLAY ONE varierar en hel del mellan anläggningarna främst beroende på din ålder, anläggningens storlek, banskötsel-kvalitet och beläggningsgrad.

Bokningsregler för nya GolfStar PLAY ONE:

  • Obegränsat spel på alla dagar och alla tider på den golfanläggning du valt
  • Bokning upp till 9 dagar i förväg med max två tider bokade samtidigt

Så köper du ditt GolfStar PLAY ONE
I GolfStars webbshop (HÄR>>) kan du enkelt ta reda på vad just Din lokala medlemsform innehåller och kostar genom att välja din önskade lokala golfanläggning och din ålderskategori i en dropdown-meny.

PS Har du redan köpt medlemskap för 2019 och vill ändra din befintliga medlemsform till GolfStar PLAY ONE, vänligen kontakta Kundtjänst, senast 31 januari.

Om du har frågor kring GolfStar PLAY ONE så hittar du svaren HÄR>>.